Menu

Manchester - Billige flybilletter til Manchester

Vis filtre

Manchester

Billige flybilletter til Manchester

Tag et kig hos eSky og opdag billige flybilletter til Manchester

Med eSky kan du søge blandt masser af forskellige almindelige flyselskaber og lavprisflyselskaber til Manchester. Det betyder, at du kan finde et godt flytilbud til Manchester på den perfekte rejsedato for dig. Vores søgemaskine er enkel og nem at gøre brug af. Det er derfor problemfrit for dig at opdage nye og spændende flytilbud til Manchester fra Danmark.

Du skal bare indtaste dine rejsedatoer, din destination og din afgangslufthavn, og så kan du blot lade eSky klare resten! Juster dine rejsedatoer og udforsk andre flyrejser til Manchester på andre datoer eller lignende, hvis du ønsker dette. Med eSky har du alle muligheder for at få det lige præcis, som du ønsker.

Gennemse massevis af muligheder og vær sikker på, at du finder de bedste billetpriser til Manchester!

Kombiner din flyrejse til Manchester med et hotel og/eller leje af en bil. Her har du mulighed for at få en pakkerejse, der er designet til at spare dig endnu flere penge på din næste rejse! Oplev yderligere besparelser ved at booke på forhånd. Det er altid en fordel at booke i så god tid som muligt, så du altid finder billige flybilletter til Manchester.

Der er ingen grund til at lade være med at gå i gang med at lave en flysøgning til Manchester – du kan ende med nemt og hurtigt at finde lige netop den rejse, du har gået og drømt om til den engelske by.

Kan jeg flyve med flere flyselskaber til Manchester?

Du har mulighed for at flyve direkte fra Danmark til Manchester med flere flyafgange hver eneste uge. Hvis du flyver fra København til Manchester, kan du vælge at flyve med enten SAS eller easyJet. Begge flyselskaber har billige flyrejser til Manchester hver eneste uge.

Vælger du at flyve fra Billund til Manchester i stedet, skal du være opmærksom på, at der ikke er nogle direkte flyruter. Her skal du i stedet mellemlande en enkelt gang. Du vil typisk opleve, at du flyver med enten Brussels Airline, hvor du mellemlander i Bruxelles eller med Lufthansa, hvor du mellemlander i Frankfurt. Du kan også flyve med KLM med en mellemlanding i Amsterdam. De fleste flyselskaber tilbyder billige flybilletter til Manchester.

Det er dog vigtigt, at du med alle flyselskaber holder øje med bagagegrænserne. På den måde er du altid forberedt på, hvor meget bagage du må have med, samt om du kun må have håndbagage med, eller om du også må medtage indchecket bagage. Dette varierer nemlig fra flyselskab til flyselskab.

Hvornår er det bedst at rejse til Manchester?

Det bedste tidspunkt at rejse til Manchester på siges at være fra juni til september. Det er nemlig her, at vejret er mest behageligt, og der er flere udendørsfestivaler og sjove og underholdende begivenheder. Forår og efterår er også gode tider at besøge Manchester. Du skal dog være opmærksom på, at vejret nødvendigvis ikke er lige så godt i denne periode. Her er der nemlig større chancer for, at det vil ende med at rejse. Du vil dog som regel opleve, at vejret stadig er forholdsvis varmt – og det vil desuden været meget lettere at finde frem til billige flyrejser til Manchester.

Hvis du ønsker at rejse i perioder, hvor der er mindre travlt, er det en fordel at besøge den engelske by fra slutningen af ​​efteråret til efter jul. Det er også på dette tidspunkt, at du finder de billigste fly til Manchester. Hvis du booker dine flybilletter til Manchester i god tid, kan du sikre dig de absolut bedste tilbud. Ulempen er dog selve vejret, der typisk ikke er de bedste i disse måneder. Men det er værd at leve med – især hvis du er vild med det køligere vejr og den søde juletid.

Selvom det er i lavsæsonen, skal du booke dine fly til Manchester tidligt for at spare penge på dine flybilletter. Prisen stiger nemlig ofte, jo tættere du kommer på juleperioden.

Manchester Lufthavn

Manchester Lufthavn er en international lufthavn, der er placeret omkring 15 kilometer fra byens centrum. Lufthavnen blev grundlagt i 1938. Den hed dog ikke Manchester Lufthavn dengang, men blev i stedet kaldet for Ringway Airport. Det er en af de mest travle lufthavne i Storbritannien og er rent faktisk den fjerde mest travle lufthavn. Lufthavnen bliver brugt af turister fra hele verden, der ønsker at besøge byen – især fordi der også er mulighed for at finde billige flybilletter til Manchester fra Danmark.

Hvordan kommer jeg fra Manchester Lufthavn til byens centrum?

Når du ankommer til Manchester Lufthavn, har du mulighed for at komme ind til byens centrum på flere forskellige måder. Du har derfor mulighed for at vælge den måde, som du synes bedst om. Du kan blandt andet vælge at tage toget direkte til byens centrum fra lufthavnen. Du kan også sagtens tage toget tilbage igen, når du skal afsted med et fly fra Manchester Lufthavn. Togstationen forbinder dog også lufthavnen med andre store byer i Storbritannien.

Du kan også vælge at tage en bus fra lufthavnen direkte til byens centrum. Her kan du vælge mellem en lokal bus eller buslinjer såsom National Express. Disse kører også regelmæssigt fra lufthavnen til centrum samt andre steder rundt i landet.

Der er ligeledes mulighed for at tage en taxa. Disse holder ude foran ankomstterminalen, og vil ikke være til at overse. Hvis du ønsker at leje en bil, finder du naturligvis også biludlejningscentre i terminalerne. Så find dine flybilletter til Manchester nu!

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Manchester på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Manchester, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Manchester, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Manchester?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Manchester ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Manchester

Populære flyselskaber på til Manchester

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Manchester

Find hotel i Manchester