Menu

Istanbul - Billige flybilletter til Istanbul

Vis filtre

Istanbul

Istanbul

Flybilletter til Istanbul

Hos eSky har du mulighed for at søge efter direkte flyrejser til Istanbul. Her får du nemlig hjælp til at finde billige flybilletter til Istanbul fra både lavpris-, charter- og traditionelle flyselskaber. Dette har vi valgt at gøre, så du hermed har mulighed for at få en oversigt over det største udvalg af flyafgange fra alle de forskellige flyselskaber. På den måde kan du nemmere finde billige flybilletter til Istanbul.

Når du skal finde en flyafgang fra Danmark til Istanbul, skal du gøre brug af rejsesøgemaskinen hos eSky. Rejsesøgemaskinen er brugervenlig og meget nem at bruge, så det skal du ikke bruge lang tid på at finde ud af. Istanbul er en rigtig spændende by, der årligt tiltrækker en del turister. Vi kan derfor sagtens forstå, hvis du gerne vil lave en flysøgning til Istanbul, da der er masser af ting, som du kan opleve i den tyrkiske by.

Billige flybilletter til Istanbul

For at vi kan give dig de bedste flytilbud samt finde billige flyrejser til Istanbul skal du ikke gøre andet end at benytte dig af vores rejsesøgemaskine. På den måde får du hurtigt en oversigt over gode flytilbud til Istanbul, hvorefter du selv kan beslutte, om du ønsker at flyve med den ene eller den anden afgang.

Hos eSky gør vi meget ud af, at vi har muligheden for at hjælpe alle, der ønsker at finde billige flyrejser til Istanbul. Derfor tager vi os gerne af diverse krav og behov hos alle typer kunder, der gerne vil på en rejse til Istanbul. Du kan derfor roligt være tryg ved at finde billige flybilletter til Istanbul ved af benytte dig af vores rejsesøgemaskine her hos eSky. Rejsesøgemaskinen finder din næste flyrejse til Istanbul på blot få sekunder.

Fly til Istanbul

Vil du gerne finde billige flybilletter til Istanbul? Så er det bare med at komme i gang. Du har mulighed for eksempelvis at flyve til Istanbul fra Københavns Lufthavn med Pegasus Airlines eller Turkisk Airlines direkte. Flyvetiden er på 3 timer og 15 minutter. Der er flere afgange hver uge og endda flere afgange om dagen.

Du kan også sagtens flyve direkte til Istanbul fra Billund med Turkisk Airlines og SAS. Flyvetiden er her på 3 timer og 25 minutter. Der er flere afgange hver måned med begge flyselskaber.

Rejser til Istanbul

Her hos eSky finder du flybilletter til Istanbul. Vi anbefaler dog, at hvis du finder billige flybilletter til Istanbul, der passer til dit budget, at du booker dem lige med det samme. Der er nemlig den mulighed, at billetterne ændrer pris og bliver dyrere blot på en time eller den næste dag. Luftfartsselskaberne ændrer hele tiden deres billetpriser til Istanbul. Derfor er det også en fordel for dig at tilmelde dig eSkys nyhedsbrev. På den måde kan du holde øje med gode tilbud på rejser samt finde ud af, om der er nogle gode flybilletudsalg til Istanbul hos nogle flyselskaber i øjeblikket.

Ønsker du hjælp til andet end at finde en billig flyrejse til Istanbul, hjælper vi også meget gerne med dette. Hos eSky kan du nemlig også få hjælp til at finde et hotel eller en anden form for indkvartering, leje en bil eller bestille en rejseforsikring. Du sparer derfor en masse rejseplanlægning og kan i stedet fokusere på at finde ud af, hvad du skal opleve, når du er i Istanbul.

Istanbul Lufthavn

Istanbul New Airport er en ny lufthavn i Istanbul. Det er en af ​​de mest moderne og største lufthavne i verden nordvest for byen i distriktet Arnavutköy. Lufthavnen blev officielt åbnet af den tyrkiske præsident Erdogan den 29. oktober 2018, den nationale dag i Tyrkiet. I weekenden den 6. april 2019 erstattede den Istanbul Atatürk Lufthavn som den primære passagerlufthavn, der betjener Istanbul.

I dag kan lufthavnen håndtere 90 millioner passagerer om året. I fremtiden vil Istanbuls nye lufthavn kunne håndtere op til 200 millioner passagerer om året. Det nationale flagskibsfart Turkish Airlines er ansvarlig for 80% af det samlede antal flyvninger i Istanbul Lufthavn.

Istanbul nye lufthavn ligger på den europæiske side af Istanbul, mens deres anden lufthavn Istanbul Sabiha Gökcen Lufthavn ligger på den asiatiske side.

Hvad er afstanden så fra Istanbul New Airport til centrum af Istanbul? Afstanden fra lufthavnen til Sultanahmet, kendt som Istanbuls gamle by, er 50 kilometer. På grund af den lange afstand, tager det omkring 50 til 60 minutter at komme fra lufthavnen til byens centrum i bil.

Istanbul Sabiha Gökcen Lufthavn, åbnede i 2001, er en moderne lufthavn i den asiatiske del af Istanbul. Lufthavnen er hjemsted for lavprisselskabet Pegasus Airlines og består af en terminal og to landingsbaner. Denne lufthavn er placeret meget tæt på byens centrum. I bil tager det kun omkring fem til ti minutter at komme direkte til og fra lufthavnen, hvis du befinder dig i byens centrum.

Fra Istanbul Lufthavn til centrum

Hvis du flyver til Istanbul New Airport, er det nemmest at komme til centrum med en taxa. Det tager omkring 50 til 60 minutter at nå centrum. Taxaer er tilgængelige døgnet rundt fra lufthavnen og er enten sort “E” type, blå “D” type eller orange “C” type taxier.

Selvom metroen fra den nye lufthavn ikke er tilgængelig før i 2020, er der store planer for en god transportmulighed med metro fra lufthavnen til byens centrum. Line M11 fra lufthavnen er under opførelse i øjeblikket og vil give direkte og hurtig adgang til Levent.

Der er også 19 forskellige ruter og over 150 busser, der kører dagligt fra lufthavnen til flere destinationer i Istanbul. Du kan derfor vælge den form for transport, der passer bedst til dig og dine behov.

Flyver du til Sabina Gökcen lufthavn, skal du være opmærksom på, at den ligger temmelig langt fra byen, så der færre muligheder for transport. Der er ingen metrorute, men du er i stand til at tage en taxa, som du finder ved ankomstterminalen. Dette vil cirka tage omkring en time og koster cirka 24 EUR.  Alternativt kan du tage en af de privatejede Havabus-pendulkørsler fra lufthavnen, der fører dig direkte ind i byens centrum i den nye by i Taksim. Dette koster 2,40 EUR og tager omkring 90 minutter.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Istanbul på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Istanbul, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Istanbul, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Istanbul?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Istanbul ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Istanbul

Populære flyselskaber på til Istanbul

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Istanbul

Find hotel i Istanbul