Menu

Phuket - Billige flybilletter til Phuket

Vis filtre

Phuket

Billige flybilletter til Phuket

Billige flybilletter til Phuket med eSky

Når du mener, at det er tid til at besøge Phuket, er det en leg at finde billige flybilletter til Phuket med hjælp fra eSky. Brug derfor eSky til at finde fly til Phuket og vælg mellem flere forskellige flyselskaber – dette afhænger naturligvis af, om du ønsker at flyve direkte eller med en eller flere mellemlandinger.

Der er intet, der stopper dig fra at finde et godt flytilbud til Phuket. Ved brug af eSkys rejsesøgemaskine skal du nemlig blot vælge destination, afgangslufthavn, rejsedatoer og antallet af passagerer. Herefter vil du hurtigt finde ud af, at alle de bedste muligheder kommer direkte frem til dig på din skærm. Du har mulighed for at lave en flysøgning til Phuket med både din computer, mobiltelefon eller tablet. Dette kan du gøre direkte i browseren. Hvis du er vild med at lede efter flybilletter til Phuket med din mobiltelefon, kan du desuden downloade eSkys app og gøre brug af den. Appen er naturligvis helt gratis for dig, så du skal ikke betale ekstra for det. Det er simpelt og hurtigt – da vi klarer det hele for dig uanset, om du vælger den ene eller den anden enhed.

Sammenlign billige fly og flybilletter til Phuket

Vi ønsker naturligvis alle sammen at bruge så lidt penge som muligt på en eller flere flybilletter. Derfor er vi sikre på, at du har det på præcis samme måde som alle os andre. Og hvis vi gætter rigtigt, er det nu, at du skal læse med videre. eSky er nemlig en platform, der sammenligner fly til Phuket fra et hav af forskellige almindelige flyselskaber og lavprisflyselskaber.

Dette er din garanti for, at du altid kan finde et hav af billetpriser til Phuket lige meget, om du rejser i maj, juli, oktober eller december. Der er altid en flyrejse, der matcher til dine ønsker. Vi anbefaler dog, at du er så fleksibel som overhovedet muligt, da dette gør det nemmere for dig at finde de billigste flybilletter til Phuket.

Vi vil desuden gøre dig opmærksom på, at du altid skal tage et kig på de forskellige flyselskabers bagagegrænser. Her mener vi både størrelse og vægt, men også om du må medbringe håndbagage og indchecket bagage. Dette varierer nemlig fra flyselskab til flyselskab – og der er ingen grund til at tage for meget med, da det blot vil koste dig ekstra, når du står i lufthavnen.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Phuket?

Hvis du vælger en flyrejse til Phuket i højsæsonen, er der mulighed for at flyve direkte fra København til Phuket. Her kan du flyve med Thai Airways direkte om tirsdagen, fredagen samt om søndagen. Der er dog også mulighed for at flyve til Phuket fra enten Billund eller København andre tidspunkter om året. Her er flyrejsen ikke direkte, hvor flyvetiden varierer meget afhængig af den rejse, du vælger.

Når du flyver direkte, er den gennemsnitlige flyvetid fra København til Phuket på omkring 11 timer og 15 minutter. Billetpriser til Phuket varierer afhængig af, hvornår du ønsker at flyve til den thailandske ferieø. De er naturligvis billigst i lavsæsonen, hvor du ikke kan flyve direkte. Men hvis du ikke har noget imod mellemlandinger, er det et rigtig godt alternativ.

Phuket Lufthavn

Phuket Lufthavn er en international lufthavn, der betjener passagerer, som ønsker at flyve til Phuket i Thailand. Lufthavnen er placeret i den nordlige ende af Phuket og ligger omkring 32 kilometer fra centrum. Lufthavnen er utrolig vigtig for Phuket, da mange turister ønsker at besøge den travle ferieø. Det er desuden den tredje mest travle lufthavn i Thailand. Der er mulighed for sommetider at finde billige flybilletter til Phuket – det er bare med at finde et godt flytilbud!

Sådan kommer du fra Phuket Lufthavn til centrum

Phuket lufthavn tilbyder to transportmuligheder direkte til byens centrum. Den mest populære mulighed er at vælge en af ​​lufthavnstaxaerne, som normalt er tilgængelige foran lufthavnen hele døgnet rundt. Den anden mulighed for at komme ind til byen Phuket er lufthavnsbussen.

Lufthavnsbussen er tilgængelig enten hver time eller hver tredje time. Dette afhænger af, hvornår du ønsker at tage bussen. Hvis du vælger at køre med en af lufthavnstaxaerne tager det normalt omkring 45 minutter. Bussen tager en del længere tid, da det her tager dig omkring 1 time og 30 minutter for at komme direkte ind til byen. Busserne, der kører fra lufthavnen til Phuket, er orange. Du vil desuden kunne se, at der står "Airport Bus" foran og bagpå busserne.

Gå i gang med det samme og se, hvor nemt det er at finde billige flyrejser til Phuket.

Lej en bil, køb en forsikring eller book et hotel til din næste rejse til Phuket

Hos eSky har du mulighed for at finde andet end en flyrejse til Phuket. Du kan nemlig også give dig i kast med at finde gode tilbud på hoteller, som du kan booke med hjælp fra vores platform. Hvis du også ønsker at leje en bil, så den er klar til dig, når du ankommer i lufthavnen, er dette skam også muligt. Sidst men ikke mindst kan du også købe en rejseforsikring, så du altid er sikret på din næste rejse til Phuket.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Phuket på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Phuket, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Phuket, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Phuket?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Phuket ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Phuket

Populære flyselskaber på til Phuket

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Phuket

Find hotel i Phuket