Menu

Helsinki - Billige flybilletter til Helsinki

Vis filtre

Helsinki

Billige flybilletter til Helsinki

Fly til Helsinki fører dig til Finlands hovedstad. Den finske hovedstad er både en spændende og dynamisk by, der har mere at byde på end kulde og saunaer.

Helsinki er en skøn by både om sommeren og om vinteren. Du kan derfor rejse til den finske hovedstad hele året rundt baseret på, om du helst vil opleve mere sol og varme eller et vidunderligt vinterlandskab.

Der er noget for enhver smag i Helsinki. Her finder du skøn natur, en dejlig sandstrand, kunstgallerier, masser af museer og meget mere. Du kan også finde en masse lækre spisesteder og restauranter uanset, hvad du godt kan lide at spise, samt hvilke finske specialiteter du gerne vil smage på.

Gå ikke glip af Helsinki! Det er nemt at flyve til byen både fra Billund og København. Det er derfor bare med at gå på opdagelse hos eSky og finde billige flybilletter til Helsinki, uanset om du vælger en eventyrlig vinter eller en dejlig sommerdag.

Sådan finder du en billig flyrejse til Helsinki

Hos eSky har du mulighed for at finde de bedste tilbud på billige flybilletter til Helsinki. Find billige flybilletter fra mange forskellige flyselskaber – både almindelige flyselskaber og lavprisflyselskaber - for at sikre de bedste billetpriser til Helsinki.

eSky er platform, der er hurtig og nem at bruge, så du kan søge efter de laveste flypriser og derefter booke direkte ved at klikke videre til flyselskabets hjemmeside. Du har mulighed for at finde de bedste flytilbud til Helsinki ved at gøre brug af søgefeltet. Her indtaste du dine specifikke rejsedatoer, hvorefter du blot lader eSky klare resten i form af at finde de billigste flyrejser til Helsinki, eller hvor end du vil hen.

Er du fleksibel, når du rejser? Det er altid en fordel at være så fleksibel, som du overhovedet kan, når du skal finde flybilletter til Helsinki. Dette giver dig nemlig den største chance for at finde de billigste flybilletter, der passer lige nøjagtigt til dit budget.

Når du klikker dig ind hos eSky, vil du hurtigt finde ud af, hvor nemt og hurtigt det er. Det koster dig ingenting, da vores side er helt gratis. Du kan lede efter flyrejser og billige flybilletter til Helsinki både via din computer, din tablet eller din mobiltelefon. Du kan også downloade vores app og gøre brug af denne. Dette er naturligvis også helt gratis for dig.

Hvilke flyselskaber flyver til Helsinki?

Ønsker du at finde en billig flyrejse til Helsinki? Så er det bare med at komme i gang lige med det samme. Du kan nemlig flyve direkte til den finske hovedstad både fra København eller fra Billund. Dette gør det nemt for dig uanset, hvorhenne du bor i Danmark.

Vil du flyve direkte fra København til Helsinki, finder du afgange med både SAS, Norwegian og Sichuan Airlines. Flyvetiden er på omkring 1 time og 40 minutter, og der er afgange flere gange om ugen.

Hvis du hellere vil flyve direkte fra Billund, kan du flyve med Finnair. Flyvetiden fra Billund til Helsinki er på cirka 1 time og 50 minutter. Her finder du også flere afgange flere gange om ugen.

Helsinki Lufthavn

Helsinki Lufthavn er den vigtigste internationale lufthavn i Helsinki samt i andre omkringliggende områder. Lufthavnen ligger i byen Vantaa og er placeret cirka 5 kilometer vest for Tikkurila og omkring 17 kilometer fra Helsinki centrum. Lufthavnen drives af det statsejede Finavia.

Lufthavnen er den største i Finland og den fjerde travleste i Norden med hensyn til antallet af passagerer. Cirka 90% af Finlands internationale lufttrafik passerer Helsinki Lufthavn og håndterede mere end 20 millioner passagerer i 2018. Det er derfor en meget travl lufthavn, hvor der hver dag er passagerer, der flyver til og fra den finske hovedstad. Kom i gang allerede nu og find billetter til Helsinki, så du kan opleve den smukke finske hovedstad.

Sådan kommer du fra Helsinki Lufthavn til byens centrum

Skal du fra Helsinki Lufthavn til byens centrum, har du flere forskellige muligheder. Du kan eksempelvis vælge at tage bussen. Der er flere busforbindelser til rådighed i Helsinki Lufthavn. Inden for terminalerne kan du finde både offentlige busser og tjenester, der drives af Finnair.

Derudover har du mulighed for at tage toget til centrum af Helsinki fra lufthavnen.

Siden 2015 er Helsinki Lufthavn forbundet til centrum med lufthavnsbaneforbindelsen. Turen til Helsinki Central Station tager cirka 30 minutter.

Ønsker du ikke at benytte dig af offentlig transport, kan du også vælge at tage en taxi direkte til din indkvartering. Her kan du på cirka 30 minutter komme direkte fra lufthavnen og ind til Helsinki centrum. Du finder taxaer udenfor både terminal 1 og terminal 2 ved ankomst til lufthavnen. Det vil cirka koste omkring 50 euro at tage en taxa, og det er en del dyrere end at tage den offentlige transport til byens centrum.

Du skal derfor huske at overveje, hvordan du ønsker at komme fra lufthavnen til byens centrum, når du booker dine billige flybilletter til Helsinki.

Vejret i Helsinki

I Helsinki er somrene komfortable og delvis skyet, og vintrene er lange, kolde, tørre, blæsende og for det meste skyet. I løbet af året varierer temperaturen typisk fra -8 grader til 21 grader og er sjældent under -19 grader eller over 26 grader. Du kan derfor hurtigt se, at der kan blive meget koldt i Helsinki, mens det på samme tid ikke er tit, at det bliver meget varmt i byen. Du kan derfor vælge den måned, der passer bedst til det vejr, du bedst kan lide. Det er derfor bare med at komme i gang med et finde et godt fly til Helsinki.

Få hjælp til at planlægge hele fly til Helsinki hos eSky

Vil du gerne have hjælp til andre dele af din rejse end blot at få hjælp til at finde billige flybilletter til Helsinki? Så er der naturligvis også mulighed for, at du kan få det. Du har nemlig mulighed for ligeledes at få hjælp til at planlægge andre dele af din fly til Helsinki, hvis du har brug for det.

Det kan muligvis være, at du også ønsker hjælp til at finde et hotel, bestille en rejseforsikring eller leje en bil, så du kan se andre dele af det smukke finske landskab. Hvis dette er tilfældet, så hjælper eSky dig også gerne med det. På siden kan du nemlig også sagtens finde en lejebil, et godt hotel eller bestille en rejseforsikring, så du ikke behøver at tænke mere over planlægningen af din kommende rejse til Helsinki.

Ønsker du at finde de billigste flybilletter, anbefaler vi desuden, at du altid husker at tage et kig på flybilletudsalg til Helsinki. De fleste flyselskaber holder løbende et udsalg samt hr gode tilbud på deres flyrejser til Helsinki, hvilket er en fordel for dig, der gerne vil rejse så billigt som muligt.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Helsinki på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Helsinki, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Helsinki, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Helsinki?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Helsinki ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Helsinki

Populære flyselskaber på til Helsinki

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Helsinki

Find hotel i Helsinki