Menu

Vágar - Billige flybilletter til Vágar

Vis filtre

Vágar

Lav en flysøgning og find billige flyrejser til Sørvágur

Vil du gerne besøge Færøerne, og skal du forbi Sørvágur? Så vil du naturligvis gerne finde nogle billige flybilletter til Sørvágur. At få hjælp til at finde dette er slet ingen skam. Det er nemlig noget, som de fleste af os kan få brug for, da du herved både sparer tid og penge. Der er nemlig ingen grund til at besøge alle de forskellige rejseselskabers og flyselskabers hjemmesider, da du i stedet kan benytte dig af en rejsesøgemaskine.

Med en rejsesøgemaskine hos eSky kan foretage en flysøgning til Sørvágur på ingen tid. Efter du har gjort, vil der komme en masse gode billetpriser til Sørvágur frem. Du kan herefter vælge den afgang, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Med vores søgemaskine finder du flybilletter fra både traditionelle flyselskaber såvel som fra alle de forskellige lavprisflyselskaber. Der er derfor mulighed for at finde flybilletter til Sørvágur uanset budget, smag og personlige præferencer. Samtidigt med at du får et overblik over billige flybilletter til Sørvágur, kan du også hurtigt tjekke alle de forskellige flyafgange ud.

Sådan finder du billige flybilletter til Sørvágur

Leder du efter et godt flytilbud til Sørvágur, så skal du blot starte med at benytte dig af vores rejsesøgemaskine her hos eSky. Ved brug af vores rejsesøgemaskine, finder du nemlig de bedste flytilbud til Sørvágur.

Vi sørger for at planlægge rejsen for dig i form af, at vi hjælper dig med at finde flybilletter til Sørvágur. Du kan blot overlade det til os, da vi også sagtens kan hjælpe dig med at finde indkvartering i form af et hotel eller en lejlighed eller lignende, booke en rejseforsikring og leje en bil. Derfor kan du sagtens trygt overlade hele planlægningen til os, da vi hjælper dig med at spare tid på at finde alt det, du har brug for. Gør derfor brug af os her hos eSky til din næste flyrejse til Sørvágur.

Men inden du går i gang med disse ting, er det naturligvis en fordel at starte med at lave en flysøgning til Sørvágur. Når først du har booket dine billige flybilletter til Sørvágur, kan du gå i gang med at få hjælp til at planlægge resten af din rejse. Når først rejsen er på plads, kan du nyde at bruge tid på at finde frem til, hvad du skal lave, når du er afsted.

Når du skal i gang med at finde flybilletter til Sørvágur, skal du, som allerede nævnt, blot gøre brug af vores rejsesøgemaskine. Den kan du bruge via din mobil, din computer eller din tablet. Du vælger derfor helt selv afhængig af, hvad du bedst kan lide at bruge. Du kan også downloade vores app på din mobiltelefon. Den er 100 % gratis.

Er det muligt at flyve direkte til Sørvágur fra Danmark?

Ja, du kan flyve direkte til Sørvágur fra Danmark fra Billund Lufthavn. Her kan du flyve med flyselskabet Atlantic Airways, der typisk har flere afgange om måneden. Flyvetiden er på omkring 2 timer.

Hvis du ikke ønsker at flyve fra Billund Lufthavn, men i stedet vil flyve fra Københavns Lufthavn til Sørvágur, er der skam også mulighed for det. Du kan flyve direkte til Sørvágur fra Københavns Lufthavn med de to flyselskaber Atlantic Airways og SAS. Her er flyvetiden på omkring 2 timer og 15 minutter. Så hvad enten du gerne vil flyve fra den ene eller den anden lufthavn i Danmark til Sørvágur, skal du bare komme i gang allerede nu. Når du laver din flysøgning til Sørvágur, er det en fordel at være fleksibel med dine rejsedatoer. På den måde har du en større chance for at finde rigtig billige flybilletter til Sørvágur.

Vágar Lufthavn

Vágar lufthavn – hedder Vága Floghavn på færøsk - er den eneste lufthavn på Færøerne og er placeret 1,9 kilometer fra landsbyen Sørvágur på øen Vágar. Da Færøerne har en status som et selvstyreområde, betyder det, at lufthavnen ikke er underlagt regler fra EU. Du skal derfor flyve til denne lufthavn, hvis du gerne vil besøge Færøerne. Det er et rigtig smukt sted med fantastisk natur, som er værd at opleve med familien eller vennerne. Det kræver naturligvis bare, at du giver dig i kast med at finde en billig flyrejse til Sørvágur.

Kom fra

Sørvágur Lufthavn til centrum

Færøerne har kun en enkelt lufthavn. Så hvad er den hurtigste måde at komme fra Vagar lufthavn til Tórshavn, som er den største by på Færøerne?

I lufthavnen er der flere muligheder, hvis du gerne vil til Tórshavn. Det er nemlig her, at de fleste rejsende ønsker at bo, når de tager til Færøerne. Vágar lufthavn er godt forbundet med taxaer og busforbindelser til Tórshavn.

Lufthavnen er placeret omkring 40 minutter fra hovedstaden Tórshavn på øen Streymoy. Her kan du vælge at tage offentlige busser. De offentlige busser kan let genkendes med deres blå farve, men afgår ikke efter alle flyankomster. Derfor skal du sørge for at kontrollere tidsplanen.

Busforbindelsen fra Vágar lufthavn til Tórshavn tager 55 minutter. Bussen fra lufthavnen fører dig til busterminalen i Tórshavn, som ligger ved havnen tæt på byens centrum.

Hvis du ikke vil tage bussen, så har du en anden mulighed. Du kan nemlig vælge at tage en taxa direkte fra lufthavnen og ind til centrum af Tórshavn, eller hvor end du gerne vil hen. De fleste lokale tager en taxa fra lufthavnen, hvis de skal til Tórshavn. Taxachaufførerne venter ofte i ankomsthallen og vil hurtigt tage dig direkte ind til centrum af Tórshavn. Det er klart den hurtigste måde, da det ikke tager særlig lang tid.

Få et overblik over billige flybilletter til Sørvágur

Hos eSky har du mulighed for uden problemer at tage et kig på billige flyrejser til Sørvágur. Du kan derfor hurtigt opleve smukke Færøerne, når du gerne vil det. Du kan nemlig flyve direkte fra Danmark, hvilket altid er en fordel.

Sørg derfor for at du gør brug af vores rejsesøgemaskine til at finde billige flybilletter til Sørvágur.

Det er også en god idé at tilmelde dig til vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af et godt flybilletudsalg til Sørvágur fra forskellige flyselskaber. Der er ingen grund til at betale mere for flybilletter til Sørvágur, end hvad du rent faktisk behøver.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Vágar på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Vágar, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Vágar, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Vágar?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Vágar ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Vágar

Populære flyselskaber på til Vágar

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Vágar

Find hotel i Vágar