Menu

Berlin - Billige flybilletter til Berlin

Vis filtre

Berlin

Find flybilletter til Berlin

Når du er på udkig efter billige flyrejser til Berlin, er der en hurtig og nem måde, at du kan finde de rette flybilletter for dig. Du kan nemlig gøre brug af eSkys platform, hvor du her finder en flysøgemaskine, så du overskueligt kan finde flybilletter til Berlin. Når du skal flyve til Berlin, kan du benytte dig af flere forskellige flyselskaber afhængig af dine ønsker og præferencer.

Der er flere afgange hver uge, hvorfor der er stor sandsynlighed for, at du kan finde lige præcis flybilletter på den eller de datoer, du gerne vil afsted på – lige meget om du ønsker at tage på en uges storbyferie til den tyske hovedstad eller blot på en forlænget weekend.

Du kan bruge eSkys flysøgemaskine til at lave flysøgninger til Berlin med. På den måde er det simpelt og hurtigt for dig at finde de bedste flypriser til Berlin på dine ønskede datoer. Du kan benytte dig af flysøgemaskinen uanset, om du sidder ved din computer, med din mobiltelefon i hånden eller med din tablet.

Sådan booker du billige flybilletter til Berlin

Du har sikkert allerede prøvet at booke flybilletter et par gange eller to. Her kan det være, at du har kigget på alle de forskellige flyselskabers hjemmesider for at se, om de tilbyder flyrejser til Berlin, hvilket i længden både kan være uoverskueligt og tidskrævende.

Det er meget nemmere og hurtigere for dig at anvende flysøgemaskinen hos eSky i stedet. Her kan du nemlig blot angive, at du er på udkig efter billige flybilletter til Berlin. Herefter kommer der en masse gode flytilbud frem, som du kan vælge imellem, hvis du skal til Berlin. Det betyder, at du har alt samlet på en enkelt platform, hvilket gør det meget mere overskueligt for dig.

For at finde et resultat, der matcher dig og dine ønsker bedst muligt, er det en god idé, hvis du angiver antallet af passagerer, dine ønskede datoer med mere. På den måde finder du bedre de bedste flyrejser til Berlin for dig og din familie eller medpassagerer.

Tag toget til Berlin

Du kan naturligvis altid flyve til Berlin, hvilket er for dig, der ønsker en nem og hurtig flyrejse. Men hvis du ikke er meget for at flyve, er der også mulighed for, at du kan tage toget til Berlin. Der er mange daglige afgange til Berlin fra både København H og Aarhus H.

Du kan finde billige billetter med Orange Europa. Det anbefales dog, at du booker i god tid for at finde de billigste billetter. Du skal til gengæld også være opmærksom på, at rejsetiden med tog er på lidt under syv timer. Hvis du ikke er meget for denne lidt længere rejse, kan det anbefales, at du i stedet gør brug af eSky for at finde billige flybilletter til Berlin.

Hvor lang er flyvetiden til Berlin?

At flyve til Berlin tager ingen tid. Flyvetiden er nemlig på blot cirka 1 time, så du kan hurtigt komme både frem og tilbage. Det gør derfor den tyske hovedstad til en oplagt by, hvis du ønsker at tage på en forlænget weekend med din familie, en partner eller en ven. Udover at have en kort flyvetid, så er Berlin også kendt for at være en by, som du billigt kan flyve tid. Du finder masser af afgange hver eneste uge, og det bedste ved det hele er, at du også kan finde gode flypriser til Berlin.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Berlin?

Som vi kort har nævnt i ovenstående afsnit, er der masser af direkte afgange til Berlin hver dage hele ugen. Når du skal flyve til Berlin, er det især easyJet, der har mange afgange hver eneste dag fra København. Her kan du altid finde billige flybilletter til Berlin. Jo tidligere du booker dine flybilletter, jo billigere kan du som regel også få dem.

Lufthavn i Berlin

Der er 2 lufthavne at vælge imellem, hvis du skal på ferie eller på en forlænget weekend fra Danmark til Berlin. Disse to lufthavne bliver kaldt for Tegel og Schoenefeld. Mens Schoenefeld er det bedste valg for lavprisselskaber, er begge lufthavne ret populære og stort set det samme.

Lufthavnen Tegel er lidt tættere på byen, men begge lufthavne har både god og billig 24-timers transport til rådighed. Det er derfor nemt og hurtigt for dig at komme direkte ind til byens centrum, når du lander i en af de to lufthavne.

Schoenefeld Lufthavn er placeret omkring 24 kilometer fra byens centrum, så det tager cirka 30 til 40 minutter at nå centrum. S-Bahn-togene kører døgnet rundt og er derfor en god mulighed.

Tegel Lufthavn er placeret i selve byen og er meget tæt på de største attraktioner og seværdigheder i Berlin. Afhængig af den valgte transport kan du nå Berlins hovedbanegård på blot 20 minutter.

Schoenefeld Lufthavn håndterer for det meste flyvninger inden for Europa. Lufthavnen benyttes af lavprisselskaber som Ryan Air og Wizz Air.

Tegel Lufthavn er den ældste lufthavn i Berlin. I denne lufthavn håndteres der både nationale og internationale flyvninger. I gennemsnit er flybilletpriserne højere i denne lufthavn sammenlignet med Schoenefeld Lufthavn. Det er derfor en fordel at tjekke din muligheder, inden du booker en flyrejse til Berlin. Du kan desuden altid holde øje med flybilletudsalg til Berlin, så du kan komme så billigt afsted som muligt.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Berlin på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Berlin, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Berlin, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Berlin?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Berlin ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Berlin

Gå til lufthavn

Populære flyselskaber på til Berlin

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Berlin

Find hotel i Berlin